Wie wij zijn?

ZENSATIONEEL is een toneelvereniging met als uitvalsbasis het Vlaams-Brabantse Ternat. Hier repeteren wij jaarlijks voor één voorstelling. Deze voorstelling kadert steeds binnen het holebi-filmfestival. Het spreekt dus vanzelf dat er in onze stukken steeds een holebi-verhaallijn zit. We kiezen bewust voor een zeer gevarieerd aanbod van humor, eigen werk, bekende werken maar ook experimentelere vormen van theater kunnen aan bod komen.


ZENSATIONEEL zag het levenslicht in 2008 toen Bram Gezel het stuk ZEN schreef en het met een aantal vrienden op het podium bracht. Het was zo een succes dat dit niet bij een éénmalig mocht blijven: ZENSATIONEEL was geboren. Op enkele jaren na is altijd een originele, eigen creatie op het podium gebracht.

Al 12 jaar lang proberen wij u met ZENSATIONEEL om u een fijne en ontspannende avond te bezorgen. Geen drama's maar herkenbare situaties met een roze knipoog. De spelersploeg amuseert zich graag, want dit is tenslotte onze hobby. Hopelijk brengen we ons enthousiasme op u over tijdens onze voorstellingen. 

We zijn een wisselend gezelschap met enkele vaste waarden. Dit zorgt ervoor de we herkenbaar zijn maar toch fris blijven. Mocht u intersse hebben om mee te werken aan een volgende voorstelling aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Schermafbeelding 2019-11-21 om 005353png